Foran kampen – Bergen

Foran kampen

Laget er knapt landet i Bergen etter helgens to kamper i Lisboa. Onsdag morgen er vi på farten igjen, denne gang med bortekamp mot Nøtterøy.

Etter to strake seire i serien er Nøtterøy på bortebane neste utfordring. De er i øyeblikket på jumboplass i ligaen, men det forteller en del om at det er jevnt på tabellen. Laget har blant annet slått Stord med 15 mål denne sesongen og vi ser for oss å møte et heltent hjemmelag som er desperate etter poeng.

Slik ser Vidar Gjesdal det foran kampen.

«Den siste kampen før serien er halvspilt og kun seier er godt nok for oss om vi skal være helt fornøyde halvveis. Når vi 12 poeng synes jeg vi kan si oss bra tilfreds med første halvdel, med tanke på at det har vært utfordringer underveis. Men vi er fullt klar over at vi må levere minst like bra som i de siste bortekampene for å kunne ha muligheten. Nøtterøy har kun 4 poeng, men laget er kapable til å slå alle. Det er ofte jevne kamper når de spiller, spesielt på hjemmebane. De er fysisk tøffe å møte og det er viktig at vi tåler det i 60 minutter.

«For vår egen del har det vært veldig oppløftende de fire siste kampene. Vi er langt friskere i vårt offensive spill og har laget masse mål. Dette blir vår femte kamp på 10 dager, men så lenge vi har en god følelse og prestert bra tror jeg spillerne tåler det tøffe kampprogrammet. Jeg føler spillerne er veldig motiverte foran kampen og vi legger all kraft inn i oppgjøret for å komme hjem med to nye poeng. Da må vi fortsette de positive taktene offensivt, samtidig som vi får kontroll på Nøtterøys sterke sider. De har en solid skytter i Kenny Boysen og ellers er vi bra forberedt på hva vi møter. Vi mønstrer samme lag som i helgens e-cup, det betyr at Ungesson og Sandberg er uaktuelle til kampen.

Kampen ser du på TV2 sumo fra kl 19:00.