Sjanseløs mot Nøtterøy – Bergen

Sjanseløs mot Nøtterøy

FyllingenBergen leverte en prestasjon langt under pari og Nøtterøy var best i alt underveis i kampen. Dermed måtte vi tåle et tap på hele 37-26 tilslutt.

For første gang denne sesongen var vi sjanseløse det meste av kampen. Vi har vært i føringen mot samtlige lag i ligaen etter pause på ulike tidspunkter, men denne gangen var man ikke i nærheten på noe tidspunkt. Vi var med til 9-9, men det var ikke vanskelig å se at Nøtterøy var det beste laget i kampen.

Vidar Gjesdal forsøker her å klare hva som skjedde:

«Det var veldig spesielt, vi så fra benken allerede etter 4-5 minutter at det var noe som ikke stemte. Vi var slappe i alle faser av spillet og hadde svært lite å by på. Jeg følte på forhånd at vi var klare til kampen, selv om vi ikke fikk gjort forberedelser slik vi pleier pga det tette kampprogrammet. Jeg tror ikke vi kan skylde på at vi fysisk ikke var klare, men mer at vi mentalt ikke var tøffe nok i hodet. Det er bare ikke godt nok og noe vi alle sammen må ta selvkritikk på. Det blir litt slik at vi ikke er villig til å ofra oss mer enn 60-70% for å stoppe de bakover, samt lage mål fremover. Vertene derimot, de kom i hundre hver eneste gang. Forskjellene på lagene er ekstremt små i Grundigligaen og er man ikke klar får man bank overalt. Vi skal passe på å gi Nøtterøy ros, de gjør en solid kamp og det ble ikke et mål for lite tilslutt.

«Nå er det liten tvil om at vi ser frem til et lite pusterom igjen. Vi har 10 poeng halvveis og skulle gjerne hatt minst to poeng til. Det er ingen krise, men vi vet at vi står foran tøffe oppgjør i desember. Vi skal fortsette å jobbe godt fremover».