Foran kampen – Bergen

Foran kampen

Bortekampen mot Haslum markerer starten på andre halvdel av serien. I serieåpningen hjemme slo vi Haslum 35-31.

Det var jevnt og tett i serieåpningen, men denne gangen forventer vi et enda tøffere Haslum-lag enn tilfellet var sist. Etter en litt rufsete start har bæringene virkelig imponert den siste tiden. Avansement i Europa og storseire over både Bodø og Elverum forteller om et lag på vei mot formen. For vår egen del er vi ute etter å revansjere den svake innsatsen sist mot Nøtterøy.

Trenerteamet ser frem til å komme i gang med siste halvdelen av seriespillet.

«Først og fremst må vi fremstå på en helt annen måte enn vi gjorde sist mot Nøtterøy. Prestasjonen skal heves og det har vi god tro på at vi skal få til. Når det er sagt møter vi et helt annet lag, så det krever en maks prestasjon for å kunne slåss om poengene helt inn. Haslum har som ventet sakte men sikkert hevet spillet sitt utover i sesongen. Slik det ser ut nå er det mye som tyder på at de sammen med Arendal vil kjempe om seriegullet. Serieåpningen vår hjemme mot Haslum er kanskje vår beste prestasjon sålangt, der vi spesielt offensivt var veldig solide.

«Vi må fortsatt klare oss uten Viktor Sandberg og Andreas Ungesson. Men med unntak av den siste kampen har vi gjort flere fine innsatser uten begge våre midtspillere. Vi er helt avhengige av å få tilbake tempoet i det offensive spillet, som manglet fullstendig sist. I tillegg kreves det høy grad av disiplin i vårt eget returløp. Så trenger vi helt sikkert litt flyt og marginer på veien, da håper vi å kunne overraske slik at vi kan være med å krige om poengene helt inn.