Ny seier – Bergen

Ny seier

FyllingenBergen klatret ytterligere på tabellen da laget tok sin fjerde seier på de siste fem kampene søndag kveld.

Det var en kamp vi førte fra start til mål, men vi vi klarte aldri å riste av oss gjestene for alvor. Vi var foran med fem mål en periode før pause og flere ganger med fire mål etter hvilen. Mot slutten ble det likevel hektisk og kampen ble først avgjorde i siste spilleminutt. Med denne viktige seieren fikk vi en god luke ned til lagene rett under sluttspillstreken. Samtidig også fin kontakt med lagene som ligger topp 4 i øyeblikket.

Trener Vidar Gjesdal oppsummerer det hele slik:

«En vanskelig kamp der jeg synes vi er litt skuffende i det offensive spillet. Jeg hadde forventet at vi skulle produsere mer fremover og vi måtte virkelig jobbe for hvert eneste mål. Samtidig handlet det kun om å få med seg to nye poeng, noe som var svært viktig for oss. Takket være et solid forsvarsspill førte vi kampen fra start til mål, selv om vi ikke på noe tidspunkt hadde spesielt god kontroll på oppgjøret. Det er flere ting å sette fingeren på offensivt, men det var tydelig at vi manglet litt kraft til å gjennomføre det vi ville. Flere spillere følte at de manglet litt overskudd og dermed fikk vi heller aldri til å trykke på i kontraspillet slik vi ønsket.

«Det kjennes uansett godt med to nye poeng og situasjonen er langt lysere for oss nå. Jeg hadde håpet at vi skulle kjempe oss opp i den posisjonen vi har nå, men hadde trodd at det først skulle skje litt seinere i sesongen. Det er enormt sterkt at vi har gjort så fine resultater med tanke på at både Sandberg og Ungesson har vært ute i så lang tid. Gledelig denne gangen var at Eirik Engelsen kom inn og påvirket kampen i en vanskelig periode for oss. Nå ser vi frem til å møte serieleder Arendal kommende lørdag».