Ny spiller klar for FyllingenBergen – Bergen

Ny spiller klar for FyllingenBergen

Julius Andersson klar for FyllingenBergen. FyllingenBergen har brukt førjulstiden til å sjekke ut forsterkninger til spillergruppen.

20 år unge midtbacken Julius Andersson kommer fra den konkursrammede klubben H43 i Sverige. Han er sønn av den tidligere svenske landslagsspilleren Robert Andersson, som har 2 sølv fra OL i 1992 og 1996. Julius er en spiller med stor spilleforståelse, eksplosive gjennombrudd og god timing i spillet. I tillegg til at han er svært treningsvillig, har han de rette holdningene som vil passe fint i FyllingenBergen. Julius har nylig vært i Bergen på et 5 dagers treningsopphold og viste der at han innehar mye kvalitet. I første omgang har vi signert han for de neste 6 måneder, men med mulighet for forlengelse. Allerede mot Stord i romjulen håper vi å ha Julius klar til kamp.

Uttalelser fra Vidar: «Jeg er veldig glad for at vi fikk muligheten til å komplettere troppen vår med Julius. Han har en profil som passer inn i gruppen vår. Ung, ambisiøs og vil utvikle seg videre som håndballspiller. VI får inn en spiller til som gjør at vi også får bedre bredde i troppen vår. Det vil sørge for at vi kan trene med enda bedre kvalitet når vi har alle spillerne tilgjengelig et stykke ut i januar. Jeg ser frem til å få han på plass og ikke minst ta fatt på jobben siste del av sesongen. Julius har noen kvaliteter vi kan få god bruk for. Han er eksplosiv, god på gjennombrudd og flink til å gjøre gode valg i det offensive spillet. Jeg tror spillerne rundt han kommer til å få mye glede av han som playmaker. Sammen med resten av bakspillerne får vi litt ulike kvaliteter og jeg synes vi har et spennende utgangspunkt på veien til sluttspillet.