For tøft – Bergen

For tøft

Det var på forhånd tøffe forutsetninger og slik skulle det også bli når kampen var i gang. Vertene vant tilslutt 32-24, selv om vi var bra med i kampen midtveis etter hvilen.

Slik oppsummerer Vidar Gjesdal oppgjøret.

«Jeg er brukbart fornøyd med kampen. Vi var svake i starten av oppgjøret, samtidig som Arendal la bra trykk på oss. Etterhvert jobber oss inn i kampen og med litt marginer kunne vi faktisk vært med og kjempet om poengene helt inn. Men uansett en veldig fortjent hjemmeseier til sist. Vi sto ganske bra når vi gikk tilbake til 6:0 og etter hvilen fikk vi testet å ta ut vår målvakt for å spille 7 mot 6 fremover. Det var litt rufsete, men vi fikk med oss noen gode erfaringer i dette spillet. Det er absolutt noe vi vil vurdere å jobbe mer strukturert med i tiden fremover. Det var en ny konstellasjon i backrekken når også Eivind var borte for oss. Det preget oss en del, men som sagt synes jeg vi kommer noenlunde bra fra det tilslutt».

Nå trener vi sammen frem mot julaften før vi er klar igjen til lokaloppgjøret mot Stord 3. juledag. Vi gleder oss til denne kampen og må heve prestasjonen vår vesentlig fra møte på Stord om vi skal ta de to poengene som vi trenger fra dette oppgjøret».