Foran kampen – Bergen

Foran kampen

3. juledag er det duket for romjulsfest i Framohallen når vi tar imot Stord til dyst. Julian Andersson (bildet) er spilleklar og får sin debut i kampen.

Det er alltid en ekstra spenning knyttet til disse oppgjørene. Denne gangen er intet unntak og selv om Stord overraskende har havnet under streken er det ingen tvil om at det er en åpen kamp også denne gangen. Stord var sterkest mot slutten sist i en jevn kamp i Stordhallen. Denne gangen er vi svært revansjesugne når sunnhordlendingene kommer på besøk.

Trenerteamet har sendt følgende oppdatering foran lokaloppgjøret.

«Vi er klare til kamp. Det blir godt å få tilbake Eivind fra sin karantene sist og ikke minst ser vi også frem til at Julius Andersson skal få debutere for oss. Det gir oss litt flere alternativer i det offensive spillet kontra kampen i Arendal. Det er den siste kampen før vi går inn i januar pausen og vi vil gjerne ha med oss to nye poeng. Vi tapte i tillegg bortekampen og er selvsagt klar for å revansjere det tapet denne gangen. Begge lagene slet med å lage mål i det første møtet og det blir viktig for oss å løse vårt offensive spill bedre denne gangen. I tillegg er målet at vi skal være skarpere i vår ankomstfase som var helt fraværende i bortekampen».

«Vi vet at Stord er et langt bedre lag enn de har fått ut i form av poeng så langt i sesongen. Det begynner å haste for dem om de skal være med der fremme som de ønsker. De ville litt mer enn oss sist og det må vi ihvertfall sørge for at ikke blir tilfellet denne gangen. Vi forventer en knalltøff batalje og vi håper mange kommer og støtter oss i oppgjøret. Vi kan garantere at det blir kjempet for hver eneste millimeter på banen og vi skal selge oss dyrt for å få med oss begge poengene».

Kampstart i Framohallen er kl 17:00.