Det skal handle om målsetting og det å ta de riktige valgene – Bergen

Det skal handle om målsetting og det å ta de riktige valgene

Det blir mer enn peptalk på håndballbanen når Erik Bertrand Larssen kommer til Framohallen onsdag 4. februar. Vi skal både løfte taket i hallen og gi inspirasjon til publikum fra både idrett og næringslivet i Bergen og inntektene går til Aktiv mot kreft.

Det er kanskje ikke noe nytt budskap Erik Bertrand Larssen har med seg til Framohallen 4. februar. Det samme budskapet har vært skrevet i utallige bøker og sagt i utallige taler, av utallige mennesker før. Det handler om målsetting, om å sette livet i perspektiv, om positiv innstilling, egne verdier og det handler om hverdagen og det å ta de riktige valgene, ofte. Det handler om å leve livet og få det meste ut av det.

Kanskje er det denne kvelden, med Erik sin personlige innpakning, at dette budskapet skal nå frem til nye mennesker som faktisk tar det til seg og tar handling. Kanskje blir dette starten på en ny reise for noen?

Vi lover at Erik Bertrand Larssen har med seg et budskap som vil treffe publikum og at dette er verd å få med seg.

Ta turen til Framohallen kl. 17.00 denne ettermiddagen.  Mellom foredraget og kampen blir det middagsbuffet med sushi fra Lerøy og fingermat fra Albatross, alt inkludert i billettprisen.

Billetter kjøper du her https://fyllingenbergen.ticketco.no/maalmedmening

Vi sees