Foran kampen – Bergen

Foran kampen

Endelig er pausen over, nå starter vi opp igjen. Det blir en tøff start for oss når vi tar imot Bodø til dyst i Framohallen på onsdag.

Vi har gledet oss til denne onsdagen lenge. Vi møter cupfinalist Bodø til en knalltøff kamp på hjemmebane. I tillegg blir det et spennende arrangement i hallen. Erik Bertrand Larsen skal motivere publikum med sitt engasjerende foredrag, deretter blir det mat og tilslutt altså en forrykende håndballkamp.

Vi går inn i avslutningen på sesongen med en 5. plass etter 15 serieomganger. Det er kort vei bakover, så vi er absolutt klar over situasjonen som venter. Det kreves poeng fremover for å holde lagene bak oss slik at vi kan ta oss inn i sluttspillet som blir svært viktig denne sesongen. Denne poengjakten skal vi starte på onsdag, selv om vi møter et av de sterkeste lagene sålangt. Bodø er plassert som nr 3 og kommer nylig fra en tapt cupfinale mot Arendal.

Vidar Gjesdal ser slik på onsdagens kamp:

«Etter noen uker med trening uten tellende kamper ser vi virkelig frem til å komme i spill igjen. Først og fremst har det en god trenings måned i januar der vi de siste to ukene har fått med oss alle spillerne skadefrie. Riktignok har Andreas Ungesson fått noen mindre avbrekk med overtråkk og sykdom, men kneet fungerer sålangt veldig bra. Viktor Sandberg er helt klar igjen, men trenger i likhet med Ungesson litt tid før han er tilbake på sitt beste nivå. Men det er mange spillere som bidrar nå og det kjennes som vi har en bedre bredde og flere alternativer enn før jul. Spillerne har jobbet godt på trening og nå håper jeg vi kan vise oss frem fra vår beste side på hjemmebane».

«Det blir moro å ta imot min forgjenger Anders Fältnäs og hans nye mannskap i Bodø. Fyllingen har mye å takke Anders for gjennom hans lange periode som trener i klubben. Jeg hadde gleden av å være med han i sin første sesong og han fortjener masse heder for den innsatsen han har lagt ned. Så jeg håper publikum tar godt imot Anders på onsdag, men når kampen starter blir det 2 x 30 min med beinhard krig fra begge sider der vi skal legge ned en betydelig jobb for at han må reise tomhendt hjem til Sotra».

«Bodø har vært solide første delen av sesongen. Børge Lund tilfører de en stabilitet i begge ender av banen som gjør at de leverer jevne prestasjoner på et bra nivå hele veien. Laget er godt sammensatt, men har i likhet med oss hatt litt problemer med skader på sine bakspillere, som gjør at de har spilt med stort sett samme spillere gjennom 60 min. Jeg forventer likevel at vi skal være med og sloss for disse poengene på hjemmebane. I bortekampen førte vi midtveis, men mistet initiativet etter hvilen og tapte fullt fortjent 26-23».

«Vi er fullt klar over vårt utgangspunkt før de siste syv rundene. Vi vet at det er fryktelig tett bak oss på tabellen og at det er små marginer mellom en plass på øvre halvdel og nedrykk. For oss handler det om å ta en kamp om gangen for å samle nok poeng til å befeste vår 5. plass i tabellen, samt gjøre laget klart for en topp prestasjon når sluttspillet tar til. Jeg har stor tro på hva vi kan utrette i innspurten, nå gjenstår det for oss å vise dette ute på parketten. Første sjanse er altså mot topplaget Bodø på onsdag».

Benytt muligheten til å få med deg en total opplevelse av de sjeldne med foredrag, mat og kamp på onsdag. Mer informasjon om billetter til denne pakken finner du på vår nettside. For de som bare skal se oppgjøret mot nordlendingene er kampstart kl 19:30 i Framohallen.