Viktig seier – Bergen

Viktig seier

FyllingenBergen åpnet siste delen av sesongen på best mulig måte ved å slå topplaget Bodø 25-21 onsdag kveld.

1. Bodø ville vært midlertidig serieleder om de hadde kommet fra Bergen med to poeng. Det var de kun i nærheten av i 1. omg som var svært jevnspilt. Andreas Ungesson sendte Fyllingen i føringen med en suser rett før pause og lagene gikk til pause på 12-11. Etter hvilen gikk vi direkte til 15-11, før Bodø med tre raske mål var tilbake på 15-14. Da stengte vi igjen defensivt, fikk noen enkle mål og dro i fra til 20-14. Derfra og inn var det god kontroll, selv om man litt unødvendig slapp gjestene litt nærmere mot slutten.

Vidar Gjesdal var svært fornøyd med to poeng

«Denne var viktig for oss. Vi vet vi skal ut i to tøffe bortekamper på direkten. Derfor er det godt å få med seg to poeng inn mot disse kampene. Det var ingen maks prestasjon av oss og jeg savnet mer tempo og energi i vårt offensive spill. Jeg håper vi skal løfte spillet vårt ytterligere i ukene fremover. Bodø sto noe mer defensivt i forsvaret enn vi kanskje forventet, og sånn sett savnet vi Tore Andre Lunde som dessverre måtte stå over kampen med skade. Det ble noe bedre etter pause og vi fikk en del av de enkle målene vi ønsket oss, for vi sto bra bakover stort sett hele kampen. Vi er veldig glad for to poeng mot et lag som har vært veldig solide denne sesongen. Vi viser igjen at vi kan være med å kjempe med lagene helt fremme og ser frem mot neste oppgave borte mot Runar».

Erlend Aam legger til følgende:

«Vi gjør uvanlig mange tekniske feil fremme og har dårligere skudduttelling enn vi pleier. Heldigvis står vi disiplinert og godt bakover på banen. Vi fikk etterhvert god kontroll på Bodøs sentrale spillere, det var helt klart nøkkelen til at vi tok med oss to viktige poeng fra denne kampen».

Iben Hvidsten (bildet) gjorde en god kamp på venstrekanten og ble kåret til vår beste spiller med sine 6 mål.