Tusen takk alle sammen – Bergen

Tusen takk alle sammen

Onsdag summet godlyden i Framohallen fra det øyeblikket Erik Bertrand Larssen entret banen til kampens siste spilleminutt. Det er ikke hver dag vi gjør håndballpresidenten rørt med våre arrangementer, og vi har mange å takke for at det var nettopp den kommentaren håndballpresident Karl Arne Johannessen ga til BT etter onsdagens arrangement.

Først og fremst tusen takk til våre samarbeidspartnere og ved dette arrangementet spesielt stor takk til vår nye sponsor Tomagruppen for en fantastisk buffet som overrasket de fleste som forbinder Framohallen med hot dog og vafler.

En stor takk til Erik Bertrand Larssen som stilte opp gratis til inntekt for Aktiv mot kreft og leverte et budskap som så ut til å treffe publikum. Mange lydhøre studenter, idrettsutøvere og representanter fra næringslivet ble fortalt om hvordan livet handler om å ta de riktige valgene, ofte. FyllingenBergens egne gutter ble underveis sendt til garderoben og kampforberedelser med et ekstra kick foran kveldens kamp.

Tusen takk til alle som hadde kjøpt billett og fant veien til Framohallen denne ettermiddagen og takk til dere som debuterte som publikum på håndballkamp, dere er hjertelig velkommen igjen.

En kjempestor takk til dere som registrerte målfaktor som endte på kr. 922 per mål og med resultatet 25-21 i kampen, gikk kr. 42.412 uavkortet til Aktiv mot kreft på toppen av andelen på billett.

Aktiv mot kreft skal nå ruste opp Pusterommet på Haukeland Sykehus som får nytt utstyr å bruke til fortsatt forskning på fysisk aktivitet og kreft.

Takk til Tommy Sulen som skapte tribuneopplevelse og den største takken går til Vidar og laget som leverte en strålende kamp og en velfortjent seier som satte prikken over i’en på en allerede strålende kveld.

Vi gleder oss nå til fortsettelsen av vårsesongen og selv om vi ikke kan love samme peptalk og matservering til hver kamp vil vi ha energien der, den energien mellom publikum og det som skjer på banen som påvirker de sportslige prestasjonene.

Vi gjentar suksessen neste sesong med Mål med mening og bidrag til veldedighet og et tilsvarende flott arrangement.

Hilsen hele FyllingenBergen