Før kampen – Bergen

Før kampen

Søndag er det duket for et nytt spennende oppgjør i Grundigligaen når vi tar turen til Sandefjord for møte med vertene Runar.

Vi kom godt i gang etter pausen med seier hjemme mot Bodø. Runar på sin side skuffet i Halden og tapte relativt klart. Vi er imidlertid fullt klar over hva som venter oss i Runarhallen. Det kreves en topp prestasjon for å få med seg poengene med hjem over fjellet.

Trenerteamet mener laget er klar for oppgaven og har følgende status før oppgjøret.

«Dette blir en ny nøkkelkamp for oss i kampen om i første omgang å sikre billett til sluttspillet. Vi er fullt klar over situasjonen bak oss der det kun er tre poeng ned til sluttspill streken om vi skulle tape denne kampen. Derfor er dette en svært viktig kamp for oss der vi for alvor kan feste et solid grep om det hele. Vi ønsker også å vise at vi tar noen nye steg i våre prestasjoner. Det bør være unødvendig å nevne at dette ikke blir noen enkel oppgave. Runar gjorde en svak prestasjon sist i Halden, men på hjemmebane har de vært veldig solide med tre seire på de fire siste kampene. Bodø kom seg hjem med en knepen seier med ett mål, ellers har Nøtterøy, Drammen og Bækkelaget vært relativt sjanseløse på poengene. Vi har faktisk tatt flere poeng mot topp tre lagene enn vi har gjort mot de tre i bunnen, og det forteller også noe om hvor jevnt det er i ligaen. Sist hjemme mot Runar vant vi 23-21 i en forholdsvis jevn kamp der vi varierte mye i prestasjonene. Med alle spillerne på plass håper vi nå at stabiliteten i det vi presterer skal bli bedre».

Fortsatt har ikke laget spilt en kamp med samtlige spillere tilgjengelig denne sesongen, men nå virker det som det kan nærme seg.

«Vi drar som sagt over til Sandefjord med full tropp. Tore Andre Lunde som måtte stå over mot Bodø er forhåpentligvis klarert for spill, men det vet vi ikke sikkert før det nærmer seg kampstart. Ellers er troppen klar til å fighte om to viktige poeng i Runarhallen».

Kampstart i Runarhallen er kl 1800 og kampen kan som vanlig følges på TV2 Sumo.