Sjanseløs i Sandefjord – Bergen

Sjanseløs i Sandefjord

Det var ingen god dag for FyllingenBergen i bortemøte med et hardt presset Runar-lag. Vertene førte hele kampen og vant fullt fortjent.

Kampen åpnet jevnspilt, men fra 6-6 stakk Runar brutalt i fra og lagene gikk til pause på stillingen 17-11 til hjemmelaget. Etter hvilen ble det stort sett et pliktløp der ledelsen varierte mellom 6 og 10 mål hele omgangen.

Trener Vidar Gjesdal kommenterer kampen slik:

«Ekstremt skuffende prestasjon av oss. Vi har ingenting å skylde på og må ta selvkritikk for måten vi fremsto på. Vi kjente oss bra forberedt, spillerne virket klare, men når kampen kom i gang henger vi ikke sammen slik vi ønsker. Vi visste selvsagt et vi møtte et desperat hjemmelag og slike kamper er alltid vanskelig når det går mot innspurt i ligaen. Da må vi matche de på entusiasme og energi i spillet, det var vi aldri i nærheten av. I tillegg gjør vi mange rare valg i vårt offensive spill og er ufarlig i nær sagt alle posisjoner. Unntaket er Eivind som virkelig gjør en topp kamp fremover på banen og har høy uttelling på sine skudd. Bakover henger vi heller ikke sammen og at vi slipper 17 mål til pause er selvsagt altfor mye. Vi får heller ikke i gang våre målvakter slik vi ønsker, så man kan trygt si at det meste var svart denne dagen».

«For oss handler det nå om å få skuffelsen ut av kroppen og se fremover. Toget er gått når det gjelder en topp 4 plassering og nå handler alt om å sikre oss en plass i sluttspillet. Det har vi fortsatt store muligheter til og det skal vi greie sammen. Vi må fortsette å arbeide like bra på trening, samt jobbe for at vi greier å ta med oss mer aggressivitet i kampene fremover. Elverum borte er neste mulighet og er en fin sjanse til å revansjere denne prestasjonen».