Før kampen – Bergen

Før kampen

Søndag er det duket for ny bortekamp i Grundigligaen, denne gang tar vi turen til Terningen Arena for møte med Elverum.

Trenerteamet leverer følgende rapport etter de siste forberedelsene på økten lørdag formiddag.

«Kan vi ta vår første seier i Terningen? Først og fremst drar vi dit for å revansjere en svak innsats sist mot Runar. Samtidig har vi selvsagt tro på at en god prestasjon kan gi oss muligheter til poeng selv mot hjemmesterke Elverum. Vi er fullt ut klar over vår tabellposisjon og vet vi trenger minst fire poeng på de fem siste kampene for å nå sluttspillet. Det har vi stor tro på at vi skal få til, men det handler om å ta det hele kamp for kamp. Den første muligheten er mot Elverum, på papiret den klart tøffeste vi har igjen.

«Vi har selvsagt sett de seineste kampene til Elverum, der spesielt serberen Mitrovic har spilt seg opp i den hvite trøyen. Sammen med Erik Toft og Nikolaj Mehl har de solid skyts fra distanse. Inne på linjen har Børresen gjort en god sesong og på kanten er vi oppmerksomme på Lindboes mange kvaliteter. Vi har fokus på å få mer aggressivitet inn i vårt forsvarsspill, noe som var fraværende sist. Offensivt kreves det også en helt annen innsats fra vår side om vi skal lage nok mål til å ta de to poengene. Sist kamp førte vi med ett mål ut i 2. omg da Andreas Ungesson pådro seg et rødt kort. Etter dette overtok Elverum fullstendig og vant en grei og fortjent seier til slutt».

«For vår del er troppen nå helt skadefri og vi gleder oss virkelig til å spille i en av landets flotteste arenaer».

Kampen følger du som vanlig på TV2 Sumo, kampstart kl 18:00.