Slo Drammen – Bergen

Slo Drammen

Det ble en klar seier mot Drammen i onsdagens kamp. Etter en jevn innledning stakk Fyllingen fra inn mot pause og kunne tilslutt kontrollere inn til seier 29-22 (14-8).

Dermed tok laget to svært viktige poeng i kampen om sluttspillplass. For å være helt sikre kreves det to poeng til og det er målet å ta allerede i onsdagens hjemmekamp mot Halden. I de to siste kampene venter bortemøte med Lillestrøm og hjemme mot Nøtterøy.

Vidar Gjesdal oppsummerer oppgjøret slik:

«Det kjennes som en lettelse at vi nå langt på vei kan forberede oss på et sluttspill. Rett nok er vi ikke klare enda, men dette utgangspunktet skal vi ikke rote bort. Det er vårt mål å vinne de tre gjenstående kampene slik at vi når 25 poeng på tabellen. Da vil vi kunne ta med oss masse selvtillit inn i kvartfinalen».

«Dagens kamp begynte litt rufsete for oss. Vi får ikke satt noe angrepsspill i starten, men fra 5-5 løsner det for oss. Det siste kvarteret inn mot pause er veldig solid. Da setter vi et godt forsvar, Lars tar frem mange redninger og vi får kontret inn en del enkle mål. Jeg er også fornøyd med at vi fortsetter fra start etter hvilen og avgjør kampen ganske tidlig. Riktignok mistet vi litt intensitet i forsvaret mot slutten der de får lage altfor mange enkle mål bak fra banen. Uansett fikk vi revansjert det unødvendige tapet i bortekampen og denne gang hadde vi også full kontroll når de forsøkte seg med ett og to merker. Det skal selvsagt legges til at Drammen manglet Nacor Medina som var et stort savn for dem».

«Nå ser vi fremover til hjemmekampen mot Halden. De viser solid form om dagen og ligger bak oss på innbyrdes oppgjør før kampen. Det er liten tvil om at to poeng her vil langt på vei vil sørge for at vi ender som nr 5 i Grundigligaen. Det vil i så fall bety at vi ikke kan møte et av de to beste lagene i en kvartfinale. Selv om det føles litt som det er veldig jevnt blant de fire beste og kanskje ikke har så mye å si hvem man møter».

Kampen mot Halden spilles i Framohallen onsdag 4. mars kl 19:45. Før oss spiller Tertnes kl 18:00 mot Fredrikstad.