Før kampen – Bergen

Før kampen

Onsdag er det klart for nok en dobbelkamp med Tertnes og FyllingenBergen i aksjon på hjemmebane. Denne gang spilles kampene i Framohallen.

Tertnes jager medalje på damesiden i en spennende innspurt, og trenger i så måte å  vinne sin kamp mot Fredrikstad. Deretter venter oppgjøret mellom FyllingenBergen og Halden som begge står med 19 poeng, og skal sikre seg best mulig utgangspunkt før sluttspillet. Det er med andre ord lagt opp til en spennende onsdagskveld der du kan få med deg topp håndball både på dame- og herresiden.

Vidar Gjesdal er klar for kampen og kommer med følgende rapport:

«Først og fremst vil jeg gjerne gratulere Tertnes jentene med det som er i ferd med å bli en ny solid sesong. Det er imponerende å se at de nok en gang er med i medaljekampen, til tross for at sentrale brikker har forsvunnet jevnt og trutt. Dette er en kamp de må vinne for å henge med i medaljekampen, men Fredrikstad kjemper selv en desperat kamp for å overleve. Vi i Fyllingen har god erfaring med at disse lagene aldri er lette å møte i en innspurt, og kjenner jeg Tore Johannessen rett er de nok godt forberedt på hva som venter. Jeg synes det er moro at vi kan samarbeide med Tertnes om å spille noen oppgjør felles på hjemmebane og håper mange tilskuere tar turen i hallen».

«For vår egen del fikk vi den seieren som vi trengte sist mot Drammen. Med det tok vi et langt steg i retning av den sluttspillplassen som er vårt store mål. Det kan fort tenkes at 19 poeng som vi har nå vil holde med tre kamper igjen å spille. Men vi tenker ikke slik på det, nå handler det om å vinne alle gjenstående kampene for å ta med oss best mulig posisjon og masse selvtillit inn i kvartfinalen. I så måte er kampen mot Halden en ny nøkkelkamp. Vi slo dem på bortebane i november som var en god prestasjon av oss. Det er kun Haslum og Arendal som har slått dem i egen hule ved siden av oss. Skulle vi gjenskape prestasjonen å vinne på hjemmebane vil vi ha to poeng og innbyrdes oppgjør på dem. Da vil vi langt på vei sikre oss 5. plass, og dermed unngå de to beste lagene i en kvartfinale».

«Med unntak av bortekampen mot Runar har vi spilt tre bra kamper etter ferien. Seier mot Bodø og Drammen, den berømte uavgjort kampen mot Elverum har vært godkjente prestasjoner av oss. Fortsatt kjennes det imidlertid som at vi har enda mer inne og jeg håper vi får se en ny stabil gjennomføring mot Halden. De besitter to av ligaens beste bakspillere i troppen sin. Spesielt toppscoreren Rasmus Carlsen holder høyt nivå. Dansken har tidvis herjet gjennom sesongen og sammen med venstrebacken Lars Jakobsen tar de enormt ansvar for det nyopprykkede laget. Vi er nødt å få styr på dem i vårt forsvar for få kontroll på kampen. I tillegg håper jeg denne gangen vil kan få enda mer fart i vårt kontringsspill. Vi vil gjerne hurtig fremover når vi har sjansen, men har ikke lykkes så godt som vi gjerne skulle ønske hvis vi ser sesongen under ett. Statistikken vår viser at vi har sluppet inn like mange mål som vi har laget i denne fasen av spillet, det er vi på ingen måte fornøyd med».

«Når det gjelder troppen vår er det gledelig å se at vi fortsatt har alle mann i trening. Tore Andre Lunde har ikke vært på banen i våre to siste hjemmekamper på grunn av tommelen sin som fortsatt ikke er helt bra. Vi håper at han snarest skal komme i gang igjen også i kampsituasjon. Tore laget for øvrig 12 reine spillemål i bortekampen mot Halden, så han trives godt mot dette laget. Vi er klare for å ta med oss to nye poeng, men er smertelig klar over at ingenting kommer gratis for oss».

Vi håper å se mange av dere i hallen i morgen (onsdag). Det er viktige kamper for begge lag nå som seriespillet går inn i sin siste avgjørende fase.

Tertnes åpner det hele kl 18:00, mens våre gutter skal i aksjon kl 19:45. Begge kamper altså i Framohallen!