Før kampen – Bergen

Før kampen

Etter et lite opphold er vi klar for å ta fatt på de to siste seriekampene i Grundigligaen. Vi står igjen med begge lagene som p.t ligger på nedrykk, nemlig Lillestrøm (b) og Nøtterøy (h).

Lillestrøm er allerede nede i 1. divisjon, mens Nøtterøy fremdeles kjemper hardt for å overleve. Dagens kamp er mot førstnevnte som helt sikkert ønsker å avslutte sitt opphold i Grundigligaen med en seier på hjemmebane. For vår egen del handler det først og fremst om å sikre 5. plassen som vil være klar før siste runde om vi tar med oss begge poengene i kveld. Derfor reiser vi til Lillestrøm med klar målsetting om å ta to poeng.

Laget er nesten fulltallig. Tore Andre Lunde er dessverre ute med sykdom denne gangen. Tore har vært uheldig etter jul og slitt med skade hele veien. Akkurat når han var på vei tilbake for fullt kom sykdom i veien. Kjetil Skarstein-Hatlen er også ute og vil sannsynligvis være det for resten av sesongen. Han sliter med en skulder som trenger ro og opptrening for at den skal bli helt bra igjen.

Vidar Gjesdal har følgende kommentar til oppgjøret:

«Det handler veldig om å gjøre en profesjonell jobb for oss i dag. Jeg ønsker vi setter et kompakt og aggressivt forsvar og holder hjemmelaget mest mulig unna de enkle målene. Vi er også forberedt på offensivt forsvar fra hjemmelaget som vi løste bra i det motsatte oppgjøret. Vi er forventer et hardtarbeidende Lillestrøm som vil avslutte sitt opphold i ligaen på beste måte. For oss er det viktig å gjøre to gode kamper i de som gjenstår i seriespillet slik at vi tar med oss den gode følelsen inn i sluttspillet».

Kampen starter i Skedsmohallen kl 19:00 og vises som vanlig på TV2 Sumo.