Storfint besøk – Bergen
Foto: ihandball.dk

Storfint besøk

Neste uke får vi en spennende gjest på besøk til oss i FyllingenBergen. Da kommer den danske landslagstreneren Claus Hansen for å fortelle om sine erfaringer knyttet til talentutvikling og jobben de har gjort i Danmark.

Claus er til daglig talentsjef i det danske håndballforbundet med ansvar for guttesiden. 42-åringen har lang erfaring med flere ulike yngre landslag som han har tatt til mange medaljer i EM- og VM sammenheng. Han har tidligere gjestet Norge i forbindelse med Topphåndballseminaret og nå kommer han altså til oss for å snakke om sine tanker knyttet til utvikling av unge spillere.

Vidar Gjesdal kjenner Claus fra sin tid som yngre trener for Norge og ser frem til besøket:

«Vi er veldig glade for at Claus tar seg tid til å besøke oss i tre dager. Jeg kan love at vi har satt sammen et krevende program for ham slik at vi kan få mest mulig ut av de dagene han er hos oss. Vi ønsker å ha stort fokus på å utvikle nye elitespillere fra Bergen og i så måte er det fantastisk for oss å kunne få inspirasjon utenfra i vårt videre arbeide. Han skal blant annet lede vår talentgruppe i en økt og ikke minst håper vi mange trenere vil overvære både økter og teori onsdag og torsdag. Er du håndballtrener uansett på hvilket nivå i Bergen bør du absolutt få med deg disse samlingene».

Slik ser programmet ut:

Onsdag 25. mars

15:30-17:00     Trening med talentgruppen (15-16 år)

17:00-17:45     Teori for trenere (utvikling av unge spillere – hva er viktig/fokus?)

18:00-19:30     GRUNDIGligaen FyllingenBergen – Nøtterøy

Torsdag 26. mars

16:45-17:45     Trening med Fyllingen G12

17:45-18:45     Teori for trenere (de første årene – hva skal prioriteres)

20:00-21:45    Trening med FyllingenBergen Elite (åpen økt for de som vil se)

Vi arrangerer de to øktene i samarbeid med NHF Region Vest som tar seg av påmelding. Om det er interesse sendes det til følgende e-post: christine.ullestad@handball.no (samlingene er gratis, men krever påmelding på forhånd)

Økten med FyllingenBergen er åpen og krever ingen påmelding!