Samarbeider om AG Handball Camp – Bergen

Samarbeider om AG Handball Camp

AG Handball Camp har sammen med FyllingenBergen bestemt seg for å samarbeide om det nystartede prosjektet. Håndballskolen er for utøvere mellom 12-17 år og avholdes i Framohallen 22.-24. juni 2015.

 

Det er med stor glede å kunne meddele at årets arrangør av AG Handball Camp blir Fyllingen Håndball Elite (FyllingenBergen). AG Handball Camp sin målsetning er å motivere ungdom mellom 12-17 år til å fortsette med trening og sørge for at forutsetningene til individuell utvikling er gode. For FyllingenBergen som har Andreas Gjeitrem i vår elitestall er det naturlig at vi samarbeider om et slikt spennende prosjekt fremover.

AG Handball Camp grunnlegger Andreas Gjeitrem uttaler:

”Det er utrolig viktig å stimulere utøverne på individuell utvikling.  Det er avgjørende at motivasjonen er høy og at gleden med idretten varer. Forhåpentligvis vil man bidra til noen utsetter valget med å gi seg/fortsette til ett senere tidspunkt i livet. Da har håndballen eller idretten fått en forankring hos utøveren, noe som øker sannsynligheten for at de opprettholder kontakt med miljøet. Sannsynligheten for deres barn vil bli aktive i idrettsmiljøet øker jo lengre foreldrene er aktive. Det skal heller ikke legges skjul på at vi ønsker å få frem flere gode spillere til seniornivå. Individuell utvikling og fokus på hva man kan ta ansvar for selv under tenårene er mangelfull i dag, dette ønsker vi å trigge deltakerne på.”

Vidar Gjesdal ser på det som spennende at FyllingenBergen kan være en del av dette prosjektet.

«Andreas er en stor lokal profil som er viktig for oss i våres satsing. Hans vilje til å utvikle denne håndballskolen er stor og det er viktig for oss å ta del i denne type aktiviteter. Det er imidlertid Andreas som vil ha det overordnede ansvaret for gjennomføringen. Dette tror jeg vil bli et godt tilbud til mange unge håndballspillere, så får vi sammen sørge for at det blir en varig suksess i fremtiden».

For påmelding/info sjekk ut: www.aghandballcamp.no

Eventuelt kontakt ansvarlig Andreas Gjeitrem på e-post: post@aghandballcamp.no / mob.: 95909584