Før kampen – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Før kampen

I morgen tar vi imot Nøtterøy i det som er siste serierunde i Grundigligaen. Det er lagt opp til litt av en thrilleravslutning der mange lag er involvert i nedrykksstriden. For våre gjester er det spesielt avgjørende, de er helt avhengig av poeng for å overleve i ligaen.

For vår egen del fortsatte den fine trenden i bortekampen mot Lillestrøm. Vi tok tak i kampen tidlig og ledet 15 -7 til pause. Etter hvilen kontrollerte vi oppgjøret og samtlige spillere fikk godt med tid på banen. Vi har kun tapt en kamp etter nyttår og den statistikken skal vi bevare også etter morgendagens oppgjør. Da kreves det imidlertid et godt stykke arbeid fra vår side, gjestene spiller for overlevelse og gjorde en meget solid kamp når de overkjørte Elverum sist på hjemmebane. I det motsatte oppgjøret var vi helt sjanseløse og røk på vårt største tap denne sesongen.

For oss er det perfekt at vi møter et desperat mannskap i siste kampen. Vi trenger en tøff kamp til for å være klare til det braker løs i sluttspillet. Jeg forventer at det blir et fysisk oppgjør, akkurat slik det blir i kvartfinalen. Da vil vi få akkurat den temperaturen som kommer når vi skal inn i cupspillet. Tore Andre Lunde er fortsatt ute med sykdom og blir dessverre ikke klar til denne kampen heller. Vi skulle gjerne fått han i gang igjen ettersom han har fått ødelagt siste del av sesongen.

Selv om vi i forhold til plassering i tabellen ikke har noe å spille for kan jeg love en gjeng som forbereder seg som vanlig til kamp. Vi har ambisjoner når vi går inn i sluttspillet og ønsker for alt i verden å ta med oss en god følelse inn dit. Jeg tror det blir en meget spennende kamp i morgen der det fort kan bli veldig dramatisk med tanke på alt som står på spill for våre gjester. Så vil dere se en fysisk tøff batalje som lever hele veien ut er det bare å ta turen til Framohallen.

Sees i hallen!

Mvh Vidar