Elverum i kvartfinalen – Bergen

Elverum i kvartfinalen

Som mange forventet på forhånd endte vi opp med å møte Elverum i kvartfinalen. Det skulle dermed ligge til rette for en tett og dramatisk kvartfinaleserie mot hvittrøyene.

Trener Erlend Aam er ikke overrasket over at det ble nettopp Elverum.

«Det har vi egentlig vært forberedt på en god stund. Det var litt spenning knyttet til om Elverum skulle krype forbi Haslum i den siste kampen. Nå det ikke skjedde var vi ganske trygge på at Haslum ville ta det andre alternativet når valget kom til dem. Elverum blir en knalltøff oppgave for oss, men for oss er disse kampene de morsomste vi spiller gjennom sesongen. Det skjer alltid noe mot dem og vi har ikke glemt måten vi kastet bort ett poeng mot dem i Terningen for kort tid tilbake».

Første kampen spilles i Framohallen søndag 12. april kl 1800. Returoppgjøret spilles i Terningen Arena påfølgende søndag til samme tid. Skulle det stå 1-1 i kamper vil det bli spilt en tredje og avgjørende kamp 22. april, også den i Terningen Arena.

Så til publikum, sett av 12. april i kalenderen. Her skal vi lage sluttspill fest i Framohallen, dette blir en svært spennende kvartfinale serie.