Sendte Nøtterøy ned – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Sendte Nøtterøy ned

FyllingenBergen hadde kun æren å spille for, men gjorde jobben og tok sin fjerde strake seier i Grundigligaens siste serierunde.

Med seier 33-28 sendte samtidig laget Nøtterøy ned en divisjon. Gjestene ville krabbet opp på trygg grunn om de hadde fått med seg poengene, men det var aldri særlig spennende i Framohallen. Som de siste kampene var det jevnspilt første kvarteret, før vi trakk fra i målprotokollen.

Vidar Gjesdal oppsummerer det hele slik:

«Jeg er fornøyd med vår opptreden. Vi snakket om at det var viktig å gjøre en profesjonell jobb slik at vi kunne ta med oss en bra følelse ut av kampen. Det synes jeg klarer bra, vi har skapt en god trygghet i mye av det vi presterer om dagen. Selv om vi var veldig svake i vårt defensive spill den første delen av kampen. Vi savnet aggressivitet og tapte aldeles for mange dueller i starten. Det bedret seg en del når vi la om til 5:1 og siden fikk vi god kontroll på oppgjøret. Fremover kommer vi til mange gode sjanser og har også ekstremt høy uttelling på våre skudd hele kampen gjennom».

Dermed endte laget med en 5. plass og 25 poeng på kontoen gjennom sesongen.

«Det får vi si er godkjent i forhold til det som var forventet av oss før sesongen. Vi havnet kun tre poeng bak medalje, men i det bildet havnet vi for langt bak etter første halvdel. Jeg skulle gjerne sett at vi hadde kortere avstand opp midtveis i sesongen og vi har helt enkelt ikke hatt den nødvendige stabiliteten til å klare det. Gledelig er det dog at vi har en positiv kurve inn i sluttspillet, vi har kun ett tap etter nyttår og kjenner oss sterke når vi går inn i kvartfinalen».