Det ble dessverre ingen drømmestart på kvartfinale serien for FyllingenBergen. Elverum var sterkest og avgjorde kampen mot slutten og festet med det grepet om semifinale billetten.

FyllingenBergen kom aldri i gang med det offensive spillet og slet hele tiden med å komme til bra muligheter mot et godt Elverums-lag. Likevel var lagene nesten likelangt når vi gikk til pause på stillingen 12-11 til gjestene. Etter pause så det plutselig bra ut på ledelse 16-14, men derfra og inn tok gjestene tilbake initiativet. Det hele ble avgjort 2-3 min før slutt når de gikk fra 20-19 til 23-19, og det hele ebbet ut med 24-19 tilslutt.

Vidar Gjesdal var i likhet med laget svært skuffet etter kampen.

«Det er virkelig en dårlig følelse vi sitter igjen med nå. Det kommer masse folk, det var fin stemning i hallen, men spillet vårt var ikke godt nok til å hjem den første seieren i sluttspillet. Jeg synes spillere kommer med en god innstilling og bortsett fra åpningen står vi står veldig bra bakover i vårt forsvar. Det er ikke der skoen trykker for oss i dag. Derimot var vårt offensive spill veldig skuffende og vi virker ubesluttsomme i det vi foretar oss. Elverum vinner nesten alle duellene og får mange av avslutningene våre dit de vil. Vi spilte oss opp en periode etter hvilen, men i siste del brenner vi også altfor mange bra muligheter mot deres målvakt. Da ble det umulig for oss å vinne og det er ingen tvil om at Elverum var det beste laget i dag. Det til tross for at kampen egentlig er svært jevn til det gjenstår 2-3 minutter. Våres overtall spill som har vært bra over lang tid var også en katastrofe i dag. Vi har masse å rette på før vi gyver løs igjen søndag om en uke».

«Vi kjenner på en enorm skuffelse av og ikke innfri på hjemmebane. Nå trenger vi å få kampen litt på avstand, vi har på ingen måte gitt opp muligheten til å ta dette. Selv om Elverum gikk fra å være favoritter til å bli store favoritter med å vinne på bortebane. Vi har hele tiden visst at vi må vinne i Terningen Arena, nå er vi tvunget til å gjøre det to ganger. Jeg kan love at vi skal gjøre det vi kan for å tvinge frem en 3. og avgjørende kamp neste søndag. Tusen takk til alle som møtte opp for å støtte oss, vi skulle gjerne gitt dere mer å glede dere over». Men evnene våre var dessverre ikke gode nok i dag».