Tøff start på sluttspillet – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Tøff start på sluttspillet

Det ble dessverre ingen drømmestart på kvartfinale serien for FyllingenBergen. Elverum var sterkest og avgjorde kampen mot slutten og festet med det grepet om semifinale billetten.

FyllingenBergen kom aldri i gang med det offensive spillet og slet hele tiden med å komme til bra muligheter mot et godt Elverums-lag. Likevel var lagene nesten likelangt når vi gikk til pause på stillingen 12-11 til gjestene. Etter pause så det plutselig bra ut på ledelse 16-14, men derfra og inn tok gjestene tilbake initiativet. Det hele ble avgjort 2-3 min før slutt når de gikk fra 20-19 til 23-19, og det hele ebbet ut med 24-19 tilslutt.

Vidar Gjesdal var i likhet med laget svært skuffet etter kampen.

«Det er virkelig en dårlig følelse vi sitter igjen med nå. Det kommer masse folk, det var fin stemning i hallen, men spillet vårt var ikke godt nok til å hjem den første seieren i sluttspillet. Jeg synes spillere kommer med en god innstilling og bortsett fra åpningen står vi står veldig bra bakover i vårt forsvar. Det er ikke der skoen trykker for oss i dag. Derimot var vårt offensive spill veldig skuffende og vi virker ubesluttsomme i det vi foretar oss. Elverum vinner nesten alle duellene og får mange av avslutningene våre dit de vil. Vi spilte oss opp en periode etter hvilen, men i siste del brenner vi også altfor mange bra muligheter mot deres målvakt. Da ble det umulig for oss å vinne og det er ingen tvil om at Elverum var det beste laget i dag. Det til tross for at kampen egentlig er svært jevn til det gjenstår 2-3 minutter. Våres overtall spill som har vært bra over lang tid var også en katastrofe i dag. Vi har masse å rette på før vi gyver løs igjen søndag om en uke».

«Vi kjenner på en enorm skuffelse av og ikke innfri på hjemmebane. Nå trenger vi å få kampen litt på avstand, vi har på ingen måte gitt opp muligheten til å ta dette. Selv om Elverum gikk fra å være favoritter til å bli store favoritter med å vinne på bortebane. Vi har hele tiden visst at vi må vinne i Terningen Arena, nå er vi tvunget til å gjøre det to ganger. Jeg kan love at vi skal gjøre det vi kan for å tvinge frem en 3. og avgjørende kamp neste søndag. Tusen takk til alle som møtte opp for å støtte oss, vi skulle gjerne gitt dere mer å glede dere over». Men evnene våre var dessverre ikke gode nok i dag».