Ungesson forlenger – Bergen

Ungesson forlenger

Andreas Ungesson har i dag forlenget sin avtale med FyllingenBergen. Dermed tar den svenske kraftspilleren fatt på sin tredje sesong i den gule trøyen. 

Det er med stor glede vi kan melde om at Ungesson blir med videre i vår satsing. Svensken har vært plaget av skader i sine to første sesonger, men nå virker kroppen å fungere godt slik at «Ankan» kan få vist enda mer av sitt høye nivå kommende sesong.

Andreas har følgende kommentar for forlengelsen.

«Jeg ser frem mot å fortsette i FyllingenBergen. Jeg har trives meget godt i klubben de to årene jeg har vært her og det var en enkel beslutning å forlenge min avtale. Det ser ut til at vi får beholde mesteparten av troppen videre og vi har fått en sesong sammen med Vidar som ny trener. Jeg tror dette laget kan utvikle seg videre å ta nye steg neste sesong, og ser virkelig frem mot det som venter».

Sportslig leder Jarle Alvær er meget fornøyd med å få Ungesson på plass.

«Andreas har tilført laget nødvendig fysikk og vi har tro på at han kan bli enda viktigere for oss kommende sesong. Vi skal huske på at han har slitt mye med skader de to første sesongene. Nå virker det til at han har fått orden på sine kneproblemer og han er en viktig lederfigur i vårt lag. Vi håper å få på plass nye avtaler med flere av våre spillere i dagene fremover og samtidig er målet å komplementere troppen med 2-3 nye spillere før kommende sesong».

Trener Vidar Gjesdal legger til.

«Jeg er veldig glad for at vi får Ungesson med videre. Det har vært flere klubber som har vist interesse, da er det godt å se at han ser sin fremtid hos oss. Han har gode kvaliteter i begge ender av banen og kan anvendes i flere posisjoner. Får han holde seg frisk fremover, og kommet seg gjennom en skikkelig oppkjøring, ligger alt tilrette for at han skal få en stabilt god sesong når vi kommer i gang igjen. I tillegg er han en flott person også utenfor banen, noe vi setter stor pris på i FyllingenBergen».