Sjanseløs i siste kamp – Bergen

Sjanseløs i siste kamp

Etter seieren på søndag drømte vi om gjentakelse i Terningen Arena onsdag kveld. Det viste seg å bli en altfor stor oppgave og FyllingenBergen røk ut i kvartfinalen i årets sluttspill.

FyllingenBergen åpnet oppgjøret på beste måte og fikk raskt 2-0 ledelse. Etter dette dreide imidlertid nesten alt seg om vertene. Elverum kom med større trykk i ankomstspillet enn i de to foregående kampene og vi slet med å henge på. På stillingen 9-3 kommer vi oss imidlertid litt og har muligheter til å komme tre mål bak. Dessverre skulle det ikke lykkes og på tampen fikk Elverum en pause ledelse på seks mål. Når så alt går galt i starten av 2. omgang er løpet kjørt. Hjemmelaget går rett i en 11-måls ledelse og derfra og ut var det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. En tung kveld på jobben for våre gutter.

«Det var ikke dette vi så for oss når vi kom i hallen i dag. Vi svinger altfor mye i våre prestasjoner og det er derfor vi ikke er et topp 4 lag i Norge akkurat nå. Det er liksom ikke grenser for hvor dypt vi kan falle når ting ikke fungerer og slik var det i kveld. Vi taklet definitivt ikke to tette bortekamper i en så vanskelig arena. Det er ikke godt nok og det er nettopp denne type kollapser vi må få bort kommende sesong. Vi hadde en drøm om å klare denne oppgaven, men det er liten tvil om at vi gjorde det nesten umulig for oss selv når vi tapte første kampen på hjemmebane. Det var sterkt av oss å presse frem kamp nr tre, men så var det også slutt for vår del. Vi har egentlig slitt en god del i alle tre kampene. Spesielt våre bakspillere har ikke lykkes på samme måte som vi gjorde i siste del av seriespillet. Det har ført til at vi har sett litt tannløse ut i det offensive spillet. I dag lykkes vi ikke på noen måte med våres målvakter og forsvar heller og da ble det knalltøft mot et godtkjørende Elverums-lag».

«Nå skal vi bruke litt tid på å evaluere sesongen å sørge for at vi får alle brikkene på plass til neste sesong. Vi ser at det finnes muligheter til å ta et steg nærmere de beste, men det kreves også en stor jobb av oss alle sammen for at vi skal lykkes med det.

FyllingenBergen gratulerer Elverum med seieren og ønsker laget lykke til i semifinalen!