Epland til FyllingenBergen – Bergen

Epland til FyllingenBergen

FyllingenBergen har i dag signert kontrakt med en ny spennende spiller for kommende sesong.

Jostein Epland kommer til oss fra Haugaland HK. Jostein er opprinnelig Stord-gutt, men har nå altså halvannen sesong bak seg i Haugesund. Han er venstrehendt og tilfører oss ytterlige kraft fra sin høyreback posisjon, som han skal bekle sammen med Eivind Tangen.

Sportslig leder Jarle Alvær sier følgende om signeringen:

«Jostein har vi vært i dialog med over lengre tid og vi er veldig fornøyde med at han valgte oss fremfor flere andre interesserte klubber. Han er i bildet rundt U21 landslaget og også fått med seg noen samlinger med rekruttlandslaget. Han er en spiller for fremtiden og målet vårt er å bygge han opp til å være klar til å løse posisjonen den dagen Eivind velger å satse videre i utlandet. Heldigvis har vi begge med oss kommende sesong og vi er dermed ekstremt godt rustet i denne posisjonen“.

Jostein Epland forklarer valget sitt på denne måten.

«Jeg har fått et godt inntrykk av FyllingenBergen som en klubb med svært godt sportslig miljø, med en solid treningskultur og en bred tropp som har sterk konkurranse om plassene. Jeg har sansen for Vidar som trener og vet hva han står for fra vår tid sammen i Stord. Jeg har blitt eldre både som spiller og person siden den gang gjennom masse spilletid for Haugaland i 1. divisjon. Jeg føler med mer moden og klar for å kjempe om mer spilletid i Grundigligaen.  Tanken er å kombinere håndballen med ingeniørstudier og dermed var FyllingenBergen det beste alternativet for meg. Jeg ser frem til å ta fatt på hverdagen som FyllingenBergen spiller!».

Trener Vidar Gjesdal kommenterer følgende.

«Jeg kjenner Jostein veldig godt fra min tid på Stord. Han passer perfekt inn i vår tropp som ung, ambisiøs og med de rette holdningene. På det fysiske er han helt i toppklasse og han kan være med pushe oss videre på dette feltet. Han har hatt en god utvikling i sin periode i Haugaland og han kan lære mye med å stå sammen med Eivind kommende sesong. Vi ser virkelig frem til å få han på plass i vår gruppe».