Gjeitrem forlenger – Bergen

Gjeitrem forlenger

Andreas Gjeitrem (bildet) har forlenget sin avtale med FyllingenBergen for ytterligere en sesong.

Gjeitrem (29) kommenterer sin beslutning om å fortsette slik:

«Man kan ikke avslutte karrieren med tap i Terningen Arena. Jeg er veldig motivert til å komme enda sterkere tilbake kommende sesong og vil være med å bygge videre sammen med den gjengen vi har i dag. Jeg tror på dette prosjektet og selv om vi ser at det satses tøft i flere klubber er det fullt mulig å være med helt fremme. Vi kan ikke bare være unggutter i gruppen og jeg skal bidra videre med det jeg kan. Jeg gleder meg allerede til å sette i gang med oppkjøringen!»

Sportslig leder Jarle Alvær kommenterer avtalen slik:

«Andreas er med sin kvalitet og erfaring en veldig viktig brikke for oss. Han har med unntak av to sesonger vært i klubben siden 2003 og er uten tvil en av de viktigste spillerne gjennom alle tider. Vi er godt fornøyd med at han fortsatt er motivert og klar for å bidra til at laget vokser ytterligere neste sesong. Andreas har i tillegg gjort en enormt god jobb med vårt gutteprosjekt og er en god ambassadør for arbeidet vi gjør ut i klubbene».

Trener Vidar Gjesdal er glad for at veteranen blir med videre:

Andreas er svært viktig for vår satsing kommende sesong. Han har vært god for oss i begge ender av banen, men kan bli enda bedre i fortsettelsen. Han har kommet seint i gang med treningen de to siste sesongene. Nå er han med fra start og det vil helt sikkert bety mye for han. Jeg merket tidlig at han var langt mer motivert for å satse videre enn på samme tid de to siste sesongene. Det lover godt for det arbeidet som ligger foran oss når vi snart kommer i gang med forberedelsene til ny sesong».