Rismark i EM-kval – Bergen

Rismark i EM-kval

Vår målvakt Lars Eggen Rismark reiste tidlig mandag morgen til Tyrkia med det norske herrelandslaget for å sikre billetten til det kommende EM som spilles i Polen i januar.

Lars ble hentet inn til samlingen som startet forrige uke da vår tidligere målvakt Magnus Dahl meldte forfall. Det var uklart om han ville bli tatt med videre til EM-kval kampene denne uken. Han fikk imidlertid klarsignal til de viktige kampene som avgjør hvorvidt Norge tar seg videre til EM-sluttspillet i januar. Tar Norge poeng i bortekampen mot Tyrkia er laget allerede klare for EM. Hvis ikke venter en ny mulighet i hjemmemøte mot Nederland kommende helg. Den kampen spilles forøvrig i Lars sin hjemby, Trondheim.

For FyllingenBergen er det svært gledelig at Lars får sjansen og viser at han er en målvakt som Norge ønsker å satse på i fremtiden. Vi ønsker han lykke til med kampene som begge vises på Viasat 4. Kampen mot Tyrkia spilles onsdag kl 18:00.