Deltar i «Bergens råeste» – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Deltar i «Bergens råeste»

Spillerne fra FyllingenBergen stiller lørdag opp i den første utgaven av "Bergens Råeste". Dette blir en spennende og fin utfordring for våre spillere midt i en tøff treningsperiode.

Bergens råeste arrangeres for første gang og er et terrengløp på mellom 7 og 8 km langt. Ryktene forteller om en svært tøff løype der spillerne skal gjennom masse kupert terreng, myr, vann og ellers grus/stier. Løpet arrangeres i Fyllingsdalen, nærmere bestemt Kanadaskogen. Det kan bli en tøff lørdag for de tyngste FyllingenBergen spillerne på over 100 kg.

Trenerteamet gleder seg til å være med på begivenheten:

«Dette blir en fin avslutning på en tøff treningsuke for spillerne. Det er først og fremst en sosial happening for oss, men også en test for spillerne der de de må håndtere røft terreng og får presset seg ekstra i en uvant konkurransesituasjon. Vi er inne i en periode med mye fysisk trening, så da passet det veldig godt å bruke denne muligheten mot slutten av uken. Vi var i Kanadaskogen tidligere i uken for å løpe bakkeintervaller, men løypen holdes hemmelig frem til start, så vi har ikke fått testet dette i forkant».

Spillerne er klar for utfordringen, selv om det nok er ulike forventninger for de enkelte i forkant:

«Noen spillere gleder seg nok til dette, mens andre definitivt ikke ser lyst på denne type utfordring. Vi håper hvertfall vi får bra vær med oss på turen, samt at vi får se mange andre ivrige og løpslystne i Kanadaskogen på lørdag».

Her kan du lese mer om det tøffe løpet: www.bergensraeste.no