Forberedelser til sesongen – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Forberedelser til sesongen

FyllingenBergen startet de siste forberedelsene til sesongen grytidlig mandag morgen. Flere doble økter står på programmet de kommende dagene.

Seriestarten er kun 38 dager unna. Da kommer Runar Sandefjord på besøk til Framohallen for å kjempe om de to første poengene i sesongen. Laget forbereder seg nå på det som venter og Vidar Gjesdal forteller her litt om det som venter.

«Vi trener ganske mange økter om dagen. De siste dagene i juli og halve august er egentlig den beste perioden vi har. Da har våre mange studenter fortsatt ferie fra sine studier og vi kan trene både morgen og kveld med nesten hele troppen intakt. Vi kjører som regel fysisk på morgenen og håndball på ettermiddagen og jeg synes vi har kommet godt i gang etter ferien. Spillerne virker å ha gjort en bra jobb med den individuelle treningen og på den fronten er jeg veldig fornøyd. Nå krysser vi fingrene for at spillerne tåler disse mengdene slik at vi holder oss friske fremover».

«Foreløpig mangler vi kun to spillere som er ute i mesterskap. Jostein Epland (ny fra Haugaland) er i Brasil med U21 landslaget og er på plass neste uke. Sindre Heldal (ny fra Mathopen) spiller ungdoms-OL i Georgia og er også på plass neste uke. Etter 10 tøffe dager med trening får spillerne en dag fri før vi starter treningskampene neste helg. Det skjer i Tønsberg under den tradisjonsrike Skjærgårdsturneringen. Vi møter Nærbø og Halden i gruppespillet før det blir to plasseringskamper søndagen. Der kommer vi til å fordele spilletid på hele troppen og har ikke fullt fokus på resultatene. Helgen etter drar vi til Sandefjord for å møte Drott, Ystad og Lillestrøm. Før serieåpningen venter også to treningskamper mot Stord, samt 3. runde NM mot Viking TIF. Da tror jeg vi skal være mer enn klare til å kjempe om poeng igjen».

På hjemmebane er første muligheten til å se laget i aksjon 24. august i treningskampen mot Stord.