Åpnet med seier – Bergen

Åpnet med seier

FyllingenBergen deltar denne helgen i Skjærgårdslekene. Seint fredag kveld åpnet laget med å slå Nærbø 31-19 (17-10). 

Flere av de nye fikk prøve seg i oppgjøret som ble avgjort relativt tidlig. Etter 15 minutter var vi foran 13-4 og resten av kampen ble ganske variabel for vår del. Men for spillerne var det godt å komme i gang med kamper igjen etter mange tøffe økter siste to ukene.

Trenerteamet har følgende kommentar fra Tønsberg:

«Godt å komme i gang med kamper igjen. I motsetning til i fjor der vi var mange ferske både på spiller- og trenersiden har vi stort sett laget intakt i år. Dermed kjenner vi vårt nivå bedre og har ganske god oversikt på hvor vi befinner oss, også i oppkjøringen. Det handler mye om å forsøke å ta et steg til for å kunne henge med flere hardtsatsende klubber i toppen av Grundigligaen. Her nede skal vi la hele troppen få spilletid og det blir enda viktigere enn resultatene. Når det er sagt går vi på banen for å vinne også her».

Åpningskampen mot Nærbø ble en transportetappe.

«Det var en grei kamp for oss. Vi benyttet sjansen til å la alle våre fire nye unge spillere få godt med tid på banen. Sindre Heldal markerte seg spesielt godt og satte inn seks mål på syv forsøk i sin debut. 16 åringen spilte ca 25 min av kampen. Sebastian Waage Mossestad kom også på banen og markerte seg med en scoring. Ellers fikk Tord Vårdal stå en omgang i målet, mens Jostein Epland også kom godt fra sin første kamp med laget. Vi varierte veldig gjennom hele kampen, og burde holdt konsentrasjonen enda bedre for at vi skal være helt fornøyd. Når det er sagt er det grunn til å rose det unge Nærbø laget som virkelig opptrådte uredde og sterke i duellspillet. Ikke vanskelig å se at det var en gjeng fra Jæren som arbeider godt og har en spennende fremtid».

«Lars Eggen Rismark, Iben Hvidsten, Andreas Ungesson og Andreas Gjeitrem sto over oppgjøret. Lars og Iben ble hvilt, mens de to sistnevnte begge sliter med sin rygg etter en intensiv treningsperiode. Forhåpentligvis kan vi bruke dem i to av de tre kampene som gjenstår i turneringen. Begge trenger kamptreningen og i morgen venter det oss en helt annen utfordring når Halden står på motsatt side».