Tap mot Halden – Bergen

Tap mot Halden

I den siste puljekampen ble det tap mot Halden. Kampen endte 27-24 (15-12). Likevel venter det semifinale i morgen.

Halden festet grepet tidlig i kampen og kom foran 9-5. En bra periode følger etterpå der kampen blir snudd til FyllingenBergen ledelse 11-10. Inn mot pause er Halden det beste laget og ledet 15-12. Vi kommer nok en gang tilbake på 17-17, men derfra og inn er haldenserne best og vinner fortjent 27-24.

Trenerteamet oppsummerer som følger:

«Det var ingen stor forestilling av oss. Først og fremst savner vi energi i spillet og vi er veldig passive bak i forsvaret. Halden kommer altfor enkelt til avslutninger og vi fikk sjelden det presset som vi ønsker på dem. I tillegg fikk ikke målvaktene opp de redninger som vi trenger, så generelt gjør vi en veldig svak prestasjon i forsvaret. Offensivt har vi også problemer, vi flytter ballen fra oss uten skikkelig bearbeiding og er ikke villige til å ta «smellen» for hverandre. Dog spiller vi oss til mange avslutninger bredt i banen der våre kanter har god uttelling på skuddene».