Til topps i Tønsberg – Bergen

Til topps i Tønsberg

Fyllingen gjorde rent bord søndag, vant begge sine to kamper og gikk dermed til topps i Skjærgårdslekene.

I semifinalen ble Haslum beseiret 26-21. Det var lenge jevnt mellom lagene, men etter hvilen dro vi sakte men sikkert fra og vant en klar seier. Finalen ble spilt mot svenske Allingsås der vi avgjorde en jevn og tett kamp mot slutten til sifrene 23-20.

Vidar Gjesdal var godt fornøyd med hvordan laget avsluttet turneringen.

«Absolutt positivt for oss, selv om vi ikke skal legge for mye vekt på resultatene. Jeg hadde ikke mistet nattesøvnen om vi hadde gått på flere smeller denne helgen. Det er heller ingen grunn til å «ta av» fordi vi går til topps her. Det er de første kampene og for oss var det først og fremst godt å komme i gang. Det var varierende kvalitet på de lagene vi møtte underveis, men finalen synes jeg var en fin kamp av oss. Det er mange ferske som er med og bidrar til at vi avgjør kampen, det er positivt for oss. I tillegg synes jeg vi står distansen godt gjennom helgen. Det tyder på at vi har gjort en god fysisk jobb i sommer»

Trenerteamet noterte seg flere plusser og minuser gjennom helgen.

«I forsvaret slet vi i 6:0 i begge de to første kampene. I søndagens kamper spilte vi 5:1 og fikk langt bedre tak på tingene. Spesielt utover i finalen sto vi bra bakover. Da kom også målvaktspillet som vi savnet litt tidligere, både Lars og Pål gjør en meget god finale. Våres kontra mangler struktur i siste delen, vi gjør for mange dårlige valg når vi har muligheten i overtall i vår ankomst fase. Der skusler vi bort for mange gode situasjoner og det trenger vi mer tid til å jobbe med. Samtidig manglet vi periodevis litt disiplin i våres returløp, der gjelder det å skjerpe til når alvoret kommer for fullt. Angrepsmessig synes jeg vi hadde stigning og generelt er det positivt at vi får mange situasjoner bredt i banen. Synes også vi er tøffere i våres press og tar flere dueller fremme. Det er mange spillere som er med og bidrar og samtlige synes vi totalt sett kom godt fra helgen».

I morgen går laget i gang med ny treningsuke som avsluttes med nok en turnering kommende helg. Da drar laget til Sandefjord for nye treningskamper mot svenske og norske lag.