Uavgjort mot Drott – Bergen

Uavgjort mot Drott

FyllingenBergen er denne helgen på tur igjen for å være best mulig forberedt til seriestart. I dag var det svensk motstand i form av Drott Halmstad.

Vi kom svært godt i gang i oppgjøret og brakte oss tidlig foran 8-3. Deretter jevnet kampen seg ut og til pause sto det 16-15 til oss. Etter hvilen var vi i føringen hele veien, på det meste med 4 mål. Svenskene bet seg imidlertid fast og kunne kvittere mot slutten og dermed endte det med poengdeling.

Trenerteamet var godt fornøyd med mye av det som skjedde.

«En bra gjennomført kamp av oss. Vi fortsatte de gode tendensene fra kampen mot Allingsås sist helg og det eneste minuset er vel at vi ikke avgjør kampen mot slutten. Vi slurver i noen avgjørende situasjoner i ankomstfasen, samt at vi brenner noen fine sjanser på tampen. I tillegg slipper vi fortsatt for mange mål bakover i motstanderens ankomstfase. Det er viktig at vi får gjort noe med fremover. I det etablerte spillet i begge ender ser det stadig bedre ut og det er flere spillere som gjør en solid kamp».

I dag møter vi Ystad til ny kamp. Den spilles også i Runarhallen kl 18:00.