Avsluttet med ny seier – Bergen

Avsluttet med ny seier

Det ble seier også i den siste kampen i treningsturneringen i Sandefjord. Lillestrøm hang med i en omgang før vi seilte i fra til seier 31-24.

Dermed endte det med to seire og en uavgjort denne helgen. Mot Lillestrøm var det jevnt i en omgang før vi var klart bedre etter hvilen.

Trenerteamet oppsummerer dagens kamp og helgen slik:

«Litt typisk treningskamp preg over kampen i dag. Vi gjør en grei kamp, men merker at vi mangler litt ekstra gnist i det vi foretar oss. Vi sliter en god del med deres offensive forsvar som vi ikke verken har møtt eller brukt noe tid på i oppkjøringen. Det som var bra i dag var at vi lager 16 av våre 31 mål i kontra- og ankomst spillet. Vi har et klart mål om å bli mer effektiv i denne delen av spillet, men det er fortsatt mye vi trenger å utvikle for at det skal bli riktig bra.

«Totalt sett var dette en grei helg for oss. Nå ser vi frem til å matche oss med Stord i to kamper før vi skal være klar til cupkampen 2. september. I disse kampene regner vi med å møte fysisk tøff motstand og at vi dermed skal være godt forberedt til serieåpningen hjemme mot Runar».

Iben Hvidsten har stått over alle kampene denne helgen, men regner med å være klar til å trene igjen kommende uke. Ellers kom Andreas Ungesson mer i gang i de to siste kampene, noe som var positivt for hans del. Ellers er troppen frisk og rask til å gå på en ny treningsuke.