Seier mot Ystad – Bergen

Seier mot Ystad

Lørdag var det IFK Ystad som sto for motstanden til FyllingenBergen. Etter en fryktelig åpning kom vi tilbake og vant kampen 27-25 (9-14).

Laget gjorde en svak prestasjon før pause. Det ble en haug med personlige feil, ispedd med dårlig skyting på de sjansene man fikk. Svenskene seilte i fra til ledelse 12-4 på det meste. Etter hvilen jobbet vi oss sakte med sikkert innpå før vi klarte å avgjøre kampen på tampen.

«En skremmende 1. omgang av oss som gir oss nok en påminnelse om at ingen ting går av seg selv. Dog positivt at vi likevel vinner kampen, vi møter et lag som vi uansett burde fått bedre kontroll på. Vi har som mål å svinge mindre i våre prestasjoner denne sesongen og dette viser at vi har har en vei å gå i forhold til dette. Men som nevnt fornøyd med at vi kan reise oss i kampen og viser god innstilling etter pause. I dag fikk vi også Andreas Ungesson litt mer i gang etter sine problemer siste tiden».

Laget avslutter helgen med å møte Lillestrøm søndag formiddag.