Grasrotandelen – Bergen

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte FyllingenBergen (Fyllingen Håndball Elite)! 

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe til FyllingenBergen. Dette er mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke fysiske Flax-lodd, Extra og Belago). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din og du blir heller ikke belastet noe for å være Grasrotgiver. Du må være registrert kunde hos Norsk Tipping for å knytte deg til Grasrotandelen.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på én av følgende måter (husk at vi egentlig heter Fyllingen Håndball Elite):
1. SMS, send Grasrotandelen 895646202 til 2020 (tjenesten er gratis). Det lange tallet er vårt organisasjonsnummer.
2. Internett: www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og foreta tilknytningen der.
3. Det er også mulig å tilknytte seg Grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil.

Mer informasjon finnes på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!