Klart tap på Stord – Bergen

Klart tap på Stord

Etter noen gode resultater siste tiden ble det i kveld et klart nederlag mot Stord på bortebane. 30-24 vant vertene i det som betegnes som en fullt fortjent seier.

FyllingenBergen gikk riktignok i føringen 3-1, men derfra og ut styrte vertene kampen. Langt større aggressivitet i forsvaret, mer vilje til å løpe fremover og mer distinkt angrepsspill sørget for det.

Vidar Gjesdal kommenterer kampen slik:

«Selvfølgelig kunne vi sagt at det er bra det kommer nå og ikke i serien. Men vi kan ikke tenke sånn, dette forteller oss om at vi fortsatt har en bit å gå, og at når det skjer nå kan likegodt skje igjen i seriespillet. Vi har heller ikke godt av eller trenger slike påminnelser, det vi trenger er jevne og solide prestasjoner HVER GANG. Vi skal ikke ta bort noe av Stords prestasjon, de spilte svært aggressivt i forsvaret og viste stor vilje i spillet fremover på banen. All erfaring tilsier at det er vanskelig å justere seg når inngangen til kampen er for dårlig. Vi er ikke klare fra start og det hele forverrer seg egentlig for oss hele veien til mål. Vi har snakket om å gjøre ord til handling ute på banen, men det er liten tvil om at vi fortsatt ikke friskmeldt i forhold til dette. Vi skal fortsette vårt fokus om å gjøre jobben på trening hver dag, så får vi bare ta en og en kamp som de kommer fremover. Nå skal det bli godt å få trent normalt etter åtte kamper på en drøy uke. Neste mulighet er ny treningskamp mot Stord i Bergen 26. august».