Seier i siste treningskamp – Bergen

Seier i siste treningskamp

FyllingenBergen og Viktor Sandberg (bildet) spilte i kveld sin siste treningskamp mot Viking TIF før alvoret starter kommende uke, da i cupen mot samme motstander.

FyllingenBergen var skjerpet fra start og dro rett i 5-0 føring. Det fortsatte frem til 8-1 og ledelse 19-9 til pause. Etter hvilen holdt avstanden seg en stund, før vi trakk fra og vant 39-23 til slutt.

Trenerteamet oppsummerer slik:

«Spillerne var «på» fra start i dag og da ble det ganske komfortabelt for oss. Vi faller i tempo utover i kampen og mister mer av konsentrasjonen etterhvert, men likevel en grei gjennomkjøring for oss. Nå er vi glad for at treningskampene er unnagjort og at vi kan se frem de virkelig tellende kampene igjen. Vi spilte med en ganske smal tropp i dag og skal bruke deler av troppen i en turnering med rekruttlaget seinere i uken. Andreas Gjeitrem er ute med en skade som vi håper ikke er så alvorlig at han ikke rekker seriestart. Ellers er troppen bra intakt før vi tar fatt på de siste forberedelsene før seriestart. Nå handler det mye om å terpe spillet i begge ender av banen, samt bygge mye energi frem til kampen mot Runar Sandefjord neste søndag. Vi gleder oss vilt til å komme i gang».