Isbjørnen er tilbake i Bergen – Bergen

Isbjørnen er tilbake i Bergen

Vil du være med å gi disse to identitet? Bli med i vår navnekonkurranse.

IMG_0084

Vi lover ikke like mye dramatikk som sist gang det var isbjørn på besøk i Bergen, men disse to litt snillere utgavene av den fryktede arten blir noen av våre ivrigste supportere denne sesongen. Inntil seriestart søndag 6/9 er de nokså anonyme og vi trenger hjelp til å finne et passende navn på hver og en i dette radarparet. Har du lyst å være med i navnekonkurransen sender du forslag til post@fyllingenbergen.no innen fredag 4/9. Navnene vil bli presentert på kampen og vinneren av navnekonkurransen blir trukket ut i pausen.

Lurer du på historien bak siste besøk av isbjørn i byen kan du lese om det her: http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Isbjornen-i-Vagen-1889581.html

Vel møtt til seriestart søndag 6. september kl. 18:00 hvor vi møter Runar fra Sandefjord!