Tre debutanter i kveld – Bergen

Tre debutanter i kveld

I kveld spiller FyllingenBergen sin første obligatoriske kamp for sesongen. Det skjer i møte med Viking TIF i Haukelandshallen kl 19:30.

For FyllingenBergen er det kun en ting som er godt nok, nemlig avansement til 4. runde. Det finnes dog ingen grunn til å undervurdere våre venner fra Viking TIF som nok er sultne på å gi oss kamp til døren.

Trener Vidar Gjesdal sier følgende om kampen:

«En kamp vi skal vinne. Vi skal dog huske på at Viking hører hjemme kun en divisjon under oss og har masse eliteerfaring i sitt lag. Vi slo dem også ganske klart i treningskamp forrige uke, men trenger en like konsentrert og gjennomført kamp igjen for at vi ikke skal havne i trøbbel».

Det meldes om tre debutanter til NM kampen:

«Jostein Epland, Sebastian Waage Mossestad og Sindre Heldal (bildet) er alle i troppen. De to sistnevnte er spennende for oss på sikt og vil bli viktige brikker i fremtidens FyllingenBergen lag. Jostein er mer etablert og kommer til å være fast inventar i vår tropp. Vi ser frem til å komme i gang med tellende kamper».