Trygt avansement – Bergen

Trygt avansement

FyllingenBergen tok seg enkelt videre til 4. runde i cupen. Viking TIF ble slått 32-17 etter ledelse 16-9 ved halvtid i Haukelandshallen. 

Som i treningskampen sist uke tok vi tak i kampen fra første minutt. Etter knappe 10 minutter var vi foran 7-1 og derfra og inn var det god kontroll på oppgjøret. Det ble skiftet godt rundt på laget og samtlige 16 spillere fikk tid på banen i det som ble en god generalprøve før søndagens serieåpning.

Vidar Gjesdal var fornøyd med kampen:

«Egentlig veldig godt fornøyd med gjennomføringen. Vi viser klar forskjell og gjør et solid stykke arbeid. Så er det selvsagt litt slurv underveis, først og fremst i en del avslutninger før pause. Men vi gikk til kampen med en god holdning og fikk med oss en god følelse inn mot søndagens serieåpning. Målet vårt var å få samtlige spillere på banen og det vi vi også til. Vi skiftet godt rundt på laget og flere viste at de vil være med i kampen om spilletid når det drar seg til med de virkelig tøffe kampene.

Nå handler alt om å gjøre seg klar til søndagens serieåpning.

«Nå skal vi trene godt frem til søndag. Det handler om å bygge opp mye energi som skal ut til den kampen. I tillegg skal vi terpe videre på de tingene som vi vet må være på plass til det oppgjøret. Andreas Gjeitrem er fortsatt ute med sin kneskade, men vi har ikke gitt opp håpet om å få han med allerede søndag. Vi kan knapt vente til det blåses i gang og håper de blir full brakke i Framohallen søndag kveld. Det kommer til å bli en tett, fysisk tøff og underholdende kamp for de som tar turen dit. Vi skal gjøre det vi kan for å åpne med seier på hjemmebane».

Kampen søndag har kampstart kl 18:00 og billetter kan kjøpes på nettet (se egen sak).