VI ER KLARE! – Bergen

VI ER KLARE!

Ventetiden er over, nå er vi klare for å spille om viktige poeng i Grundigligaen igjen.

Ventetiden er over, nå er vi klare for å spille om viktige poeng i Grundigligaen igjen.

Vi kommer ut med et lag som er rimelig identisk med fjoråret. Av spillerne med spesielt mye tid på banen sist sesong er det bare Erik Alm (Drammen) som er borte. Av nye ansikter er det først og fremst Jostein Epland (ny fra Haugaland) dere kommer til å stifte bekjentskap med i første omgang. Han er venstrehendt og sørger for at vi får flere alternativer på den siden av banen. Vi har i tillegg tatt opp to nye ungdommer som vi nok skal høre mer fra i årene som kommer. Sindre Heldal (Mathopen) er kun 16 år gammel, men det er ikke utenkelig at han får spilletid også på elitenivå denne sesongen. Sebastian Waage Mossestad (egen klubb) er kun året eldre og er også i flott utvikling. På målvaktsiden har vi hentet inn Tord Moen Vårdal fra Kjøkkelvik til å supplere våre to etablerte målvakter.

Når jeg sier innledningsvis at vi er klare, så mener jeg faktisk det. Jeg er veldig glad for at stort sett hele troppen er med oss videre og at vi bygger videre på det fundamentet vi startet på i fjor. Det gjelder å bli enda litt bedre på de tingene vi var bra på sist sesong. Vi har snakket mye om stabilitet og treningskampene har vist at dette fortsatt er en utfordring for oss. Det at vi beholder troppen og kjenner disse utfordringene håper jeg skal sørge for at det blir lengre og lengre mellom våre svakeste prestasjoner. Så er vi også medviten om at nivået i Grundigligaen er veldig jevnt, så det skal svært lite til for at man havner i trøbbel hvis vi ikke presterer på vårt høyeste nivå. Nøkkelen for å levere en maks sesong blir uansett å ta enda flere poeng mot lagene på nederste delen av tabellen.

Runar Sandefjord er vår første motstander i ligaen. De kommer nok en gang med et helt nytt lag og har vel skiftet ut hele sin første oppstilling fra i fjor. Men de har handlet inn nye spennende spillere og er et lag som kan være vanskelig å plassere på forhånd. Spesielt Nacor Medina har vært bunnsolid både for Elverum og Drammen, og er nå veldig sentral i det nye Runar mannskapet. Vi forventer oss selvsagt en tett og tøff åpningskamp, der det alltid er litt spesielle følelser i sving når det er første kampen. Vi kommer til start med masse energi og skal krige oss til to poeng i en forhåpentligvis fullsatt hjemmearena.

Med vennlig hilsen
Vidar Gjesdal