Uavgjort i åpningen – Bergen

Uavgjort i åpningen

Det endte med poengdeling i seriepremieren mot Runar Sandefjord. FyllingenBergen hadde føringen det meste av oppgjøret som kunne vippet begge veier mot slutten. Iben Hvidsten (bildet) satte inn alle sine forsøk fra kanten.

FyllingenBergen kom godt i gang fra start og var tydelig skjerpet innledningsvis. Laget klarte likevel ikke å skaffe seg noe stort forsprang på gjestene som bet seg fast i kampen. Til pause var stillingen 14-12 og avstanden hold seg der til midtveis i 2. omgang. Da kom Runar anført av Nacor Medina for fullt og tok over initiativet og med 9 minutter igjen var gjestene i front med 25-23. Tre kjappe FyllingenBergen mål sendte oss tilbake tilbake i føringen. Runar utlignet siste på til 29-29 før vi brenner en stor mulighet med drøye 15 sekunder igjen. Runar tar timeout, men klarer ikke å produsere avslutning mot mål i sluttsekundene. Dermed endte det med poengdeling i åpningskampen:

Vidar Gjesdal var ikke helt fornøyd med prestasjonen.

«Synes vi kommer godt i gang fra start og skaffer oss initiativet i kampen. Med unntak av en 10 minutters periode midt i omgangen at vi spiller bra håndball offensivt og kommer til bra muligheter. Uttellingen er dog for lav, men generelt bør vi lede noe mer til pause enn vi gjør. Etter hvilen er vi mer ujevne i begge ender av banen. Defensivt slipper vi altfor mange enkle mål og at de får lage 17 mål på oss der er altfor mye. I tillegg er vi variable fremover, men det kommer seg igjen mot slutten. Bra at vi kommer tilbake når vi er under press med knappe 10 min igjen, men totalt sett er et poeng på hjemmebane skuffende for oss. Det kunne definitivt vippet begge veier og spenningen var hvertfall på plass gjennom hele oppgjøret. Gøy med så masse folk i hallen og jeg håper folk kommer tilbake ved neste anledning. Vi har allerede rettet fokus mot oppgjøret i Bodø kommende onsdag. Det er ingen umulighet å reise opp ditt å ta med seg poeng hjem, den muligheten skal vi gjøre det vi kan for å ta vare på».

Oppgjøret mot Bodø spilles førstkommende onsdag l 1730 i Bodø Spektrum.