Før kampen: Bodø (b) – Bergen

Før kampen: Bodø (b)

Spillerne er klar igjen kun kort tid etter poengdelingen på søndag. Onsdag venter Bodø for Eivind Tangen (bildet) og resten av hans lagkamerater i en tøff bortekamp i nord.

Forrige sesong endte det med tap 26-23 i en kamp vi lenge hadde initiativet i. Returkampen hjemme i februar endte med en ganske grei seier på 25-21. Trenerne tror på en ny tøff batalje mot nordlendingene:

«Vi har selvsagt sett kampen de spilte i Stavanger (tap 29-28). Det var ikke vanskelig å se at de var svekket i det oppgjøret. Vi skal imidlertid ikke la oss lure, Bodø kommer garantert ut i en helt annen forfatning på onsdag. De er på sin egen hjemmebane og har et stort publikum i ryggen. Vi forventer et hjemmelag som går ut i hundre, men vi har klare ambisjoner om å ta poeng også i denne kampen.  For oss handler det mye om å luke bort de enkle feilene som vi gjorde i alle faser av spillet sist. Mer distinkt og disiplinert spill gjennom hele oppgjøret slik at vi får en jevnt god prestasjon i 60 minutter. Sjansen til å vinne i Bodø er absolutt tilstede, men vi er fullt ut klar over at det kommer til å koste enormt mye av oss. Vi reiser nordover med 13 spillere og det er kun Matias Lygre som er ute med skade».