Seier i Bodø – Bergen

Seier i Bodø

FyllingenBergen tok en svært viktig seier på en vanskelig bortebane da de onsdag kveld slo Bodø 28-26 etter ledelse 15-12 ved halvtid. Eivind Tangen (bildet) ble toppscorer med 8 fulltreffere.

Det var jevnspilt i åpningen før FyllingenBergen festet grepet og kom foran 9-5. En svak periode fikk hjemmelaget inn i kampen igjen, før vi helt mot slutten jobbet oss inn til 15-12 føring ved pause. Etter hvilen følger så nok en svak periode der Bodø vinner 4-0 på knappe tre minutter og overtar ledelsen. Lagene fulgte hverandre så frem til 21-21. Derfra og ut var våre gutter klar best og scoret fem mål på rad før vertene reduserte. Mot slutten ble det litt kaos, men seieren var ikke truet i sluttminuttene.

En meget fornøyd Fyllingen tropp kunne dermed innkassere borteseier i sesongens første forsøk.

«Vi er veldig fornøyde med poengene. Kampen ble på mange måter slik vi forventet. Et revansje sugent hjemmelag som presset oss gjennom hele oppgjøret. Men vi har litt mer kvalitet enn dem i dag og vi tar en fortjent seier. Jeg er godt fornøyd med innstillingen vår nok en gang, men fortsatt svinger det mye av prestasjonen vår gjennom kampen. Gledelig er det igjen at vi kommer tilbake etter en litt svak periode og er sterke i den fasen kampen skal avgjøres. Seieren her retter litt opp på poenget vi «mistet» i serieåpningen og totalt sett er vi fornøyd med å stå med tre poeng på disse to kampene. Når vi har halvannen uke frem til vi tar imot Stord hjemme, det gleder vi oss enormt til».