Snudde kampen – Bergen

Snudde kampen

Det ble to nye poeng på kontoen lørdag ettermiddag da laget revansjerte fjorårets to serietap mot Stord. Kampen endte tilslutt 30-27 etter at gjestene førte med fire mål til pause. Andreas Gjeitrem (bildet) var stor på linjen og noterte seg for 9 spillemål.

En nervøs og tempofattig åpningsomgang ble avløst av en langt friskere 2. omgang. Dermed kunne vi igjen juble for to viktige poeng. Stord fosset i fra i starten av kampen og var på det meste foran 9-4. Etter 15 min hadde FyllingenBergen spilt mer i undertall enn 6 mot 6 der utvisningene kom som perler på en snor. Det siste kvarteret kom laget bedre inn i kampen, men kom ikke nærmere enn fire mål bak til pause.

Etter hvilen fikk laget raskt kontakt med gjestene og var for første gang ajour på stillingen 16-16. Derfra og inn var vi det klart beste laget og mot slutten kontrollerte vi inn til seier 30-27.

Trenerteamet var lettet etter kampen som igjen svingte prestasjonsmessig underveis.

«Vanskelig å forklare hvorfor vi ikke kommer bedre i gang i oppgjøret. Det kjentes som spillerne var veldig klare i dag, men da dommerne blåste i gang var ikke det tilfelle. Stord spilte klokt i begge ender og fikk raskt grepet på oss. Selvsagt ble vi preget av utvisningene som kom så tidlig, men samtidig er ikke det hele forklaringen på at vi kom slik på etterskudd. Det som er mest positivt i dag er at vi reiser oss mesterlig utover i kampen, det har vi hatt trøbbel med tidligere når vi begynner svakt. Etter pause er vi langt friskere fremover og har sjeldent høy uttelling på våre ballkontroller. Fortsatt slipper vi inn for mange billige mål og det har kjennetegnet oss i alle de tre første kampene. Der må vi heve oss når vi står overfor sesongens tøffeste utfordring sålangt, cupkampen mot Haslum kommende onsdag. Vi står med fem poeng på de tre første kampene, men vet også at vi har mer å hente i spillet vårt. Vi har lagt et fint grunnlag som vi skal forvalte videre i de neste kampene».

Neste kamp er altså cupoppgjøret mot Haslum på hjemmebane onsdag kl 18:00. I Grundigligaen venter bortekamp mot Halden, den spilles først søndag 4. oktober.