Klar for kvartfinale – Bergen

Klar for kvartfinale

Det ble en festkveld i Framohallen onsdag kveld. FyllingenBergen kjørte over gjestene fra Bærum det siste kvarteret av 1. omgang og gikk til pause med ledelse 18-11. Etter holdt avstanden seg og vi er dermed klar for kvartfinale.

Det ble ellers en cupkveld med mange overraskende utfall. Flere av de store favorittene er borte i form av Arendal, Elverum, Drammen og Bækkelaget. I tillegg røk Stord sensasjonelt ut for bunnlaget i 1. divisjon, Charlottenlund. Det er uansett duket for en spennende trekning på NHFs kontorer i morgen formiddag.

Trenerteamet var strålende fornøyd med avansementet.

«Etter en jevn åpning der begge lags målvakter er sentrale, leverer vi 20 solide minutter inn mot pause. Vi står veldig trygt i forsvaret, vinner mange baller og kontrer effektivt. I tillegg drar vi også med oss de gode prestasjonene frem i det etablerte angrepet. Vi avgjør kort og godt kampen i den perioden og er helt klart det beste vi har gjort til nå i sesongen. Etter hvilen kontrollerer vi fint de 10-15 første minuttene før vi kommer inn i en svak periode av oppgjøret der vi taper mye tempo og intensitet i begge ender. Da var det greit å ha Eivind Tangen i bra slag som kastet inn noen enkle mål for oss. Dermed ble det aldri særlig fare på ferde med tanke på avansementet. En godt gjennomført kamp av samtlige spillere og vi er veldig glade for å ha tatt oss til en kvartfinale mot en tøff motstander».