Før kampen: Halden (b) – Bergen

Før kampen: Halden (b)

Søndag tar våre gutter turen til Halden for møte med et hjemmelag som normalt er solide på egen grunn. Sist sesong var vi et av få lag som kom derfra med to poeng. Kan vi gjenta det denne sesongen?

Laget skal følge opp den positive innsatsen fra sist kamp mot Haslum. Forsvarsspillet var mer aggressivt, det ble større fart i kontrafasen, noe som resulterte i en ganske komfortabel seier og avansement til kvartfinalen. Nå er det serien som gjelder og lagene ligger ganske tett etter tre serierunder. Vi med 5 av 6 mulige poeng, Halden med to seire og kun tapet mot serieleder Arendal. Det ligger nok an til et tett og jevnt oppgjør i Halden søndag ettermiddag.

Trener Vidar Gjesdal forklarer her litt om inngangen til kampen:

«Vi gleder oss til dette oppgjøret. Selv om det kun er to poeng og tidlig i sesongen er det disse kampene som definerer litt hvordan det vil se ut for oss fremover. Skal vi henge med må vi plukke poeng også mot sterke motstandere på bortebane. Halden er et slikt lag, veldig solide, spesielt på hjemmebane. Vi hadde godt tak på dem i begge kampene sist sesong. Faktisk var bortekampen mot dem en av våre bedre prestasjoner sist sesong. De har hatt ute en av sine store profiler, dansken Rasmus Carlsen den siste tiden. Likevel kjørte de over Viking på bortebane og ikke minst imponerte de med å sette Elverum utenfor i cupen. Vi er med andre ord forberedt på et tøft oppgjør, der vi skal være opplagte for å få med oss noe hjem».

«For vår egen del ser det bra ut om dagen. Noe smårusk er det for noen av spillerne, men stort sett har vi fått trent bra med hele troppen siden forrige gang vi var i aksjon. Vi vil selvsagt bygge videre på det vi leverte før hvilen mot Haslum. Da står vi solid bakover og er veldig effektive i vårt kontra- og ankomstspill. Fremover har vi stort sett vært bra de første kampene og det må vi være også i søndagens kamp. Vi har et mål om å være ubeseiret også etter denne kampen, så får vi se om vi kan gjenta vår prestasjon fra sist sesong».

Kampen ser du på www.handballtv.com med kampstart kl 17:00.