Ny seier i Halden – Bergen

Ny seier i Halden

FyllingenBergen gjorde jobben i Halden. En tett og jevn kamp ble avgjort til vår fordel i sluttminuttene. Det hele endte med seier 29-26 etter 17-15 føring ved pause.

Kampen bølget frem og tilbake, men ingen av lagene klarte å tilrive seg noen spesiell luke i målprotokollen. Igjen klarte vi å avgjøre en jevnspilt kamp til våre fordel mot slutten, dermed kom det to nye viktige poeng på kontoen og vi er fortsatt ubeseiret i Grundigligaen. Nå kan vi se frem fil et virkelig toppoppgjør kommende onsdag på hjemmebane mot Elverum.

Trenerteamet var godt fornøyd med poengene i Halden.

«Vi vinner igjen på bortebane og det er svært gledelig. Kampen ligner litt på den vi spilte i Bodø. Det løsner liksom aldri skikkelig for oss, men vi vil mye og ikke minst har vi evnen til å avgjøre det hele til vår fordel. Det er en egenskap som er viktig for oss om vi skal ta et steg videre fra forrige sesong. I tillegg er det flere spillere som står frem med solide prestasjoner og det kjennes som vi har fått frem flere matchvinnertyper i laget.

Nå ser laget frem til toppoppgjør mot Elverum allerede kommende onsdag.

«Det blir en ny test for oss. De kommer fra tøffe kamper i Champions League og har med sine minuspoeng og tap mot Arendal kommet litt på etterskudd i ligaen. Det er sannsynligvis det laget med størst kapasitet og det skal bli veldig spennende å få møte dem nå. Vi skal løfte vår prestasjon ytterligere, så finnes det absolutt muligheter for at vi kan slåss for poengene også i denne kampen. Vi har lagt oss fint tilrette og håper dette utgangspunktet kan føre til at det blir en solid ramme rundt kampen. Kampene mot Elverum er alltid interessante og dette blir neppe noe unntak».

Merk at kampen spilles allerede onsdag og er flyttet frem fra søndag pga Elverums deltagelse i Champions League. Kampstart er kl 18:00 i Framohallen.